Followers

Monday 11 February 2013

ΝΕΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ



Ολοκληρώνεται ο επανασχεδιασμός των δυο νέων ιστότοπων, με προτεραιότητα στη που αναμένεται να λειτουργήσει στη νέα της διεύθυνση το αργότερο την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου. Όσοι επισκέπτονται την παλαιά διεύθυνση θα προωθούνται στη νέα.


Ο δεύτερος ιστότοπος <
goswinging> αναμένεται να λειτουργήσει το αργότερο Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο forum και το shoutbox. Όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν με το ίδιο όνομα χρήστη και νέο ιστότοπο. Σταδιακά θα μεταφερθούν όλες οι σχετικές αναρτήσεις από τα δυο ιστολόγια του angmimik, καθώς και ό,τι διασώθηκε από τη διαγραφή του ηδονιστικού ιστολόγιου. Επιθυμία της ομάδας διαχείρισης και ιδιαίτερα του angmimik είναι ο νέος ιστότοπος να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σεξουαλικών μειονοτήτων που τόσο καταπιέζονται στην Ελλάδα. Η λειτουργία του συμπίπτει με τα γενέθλια της Cassandra, το καλύτερο δώρο για την προσφορά της στο χώρο.

Παράλληλα, θα γίνει καταγραφή του υλικού που υπάρχει στη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού». Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αναγνώστες των δυο ιστολογίων
http://speciallibrary-angmimik.blogspot.gr και http://goswinging.blogspot.gr  To όνομα έχει κατοχυρωθεί, απλά χρειάζονται τέσσερις ημέρες για τη μεταφορά των αναρτήσεων.

No comments:

Post a Comment